8 kommentarer

  1. När jag ser dina bilder på era akvarium börjar jag sakna det stora som vi hade. Men bara lite. Angående tidsinställda inlägg, jag tidsinställer inte mina vardagsinlägg utan det är mina “temainlägg”. Inlägg med övningar, pilatestexter och så vidare. Sådant som kan skrivas när som helst och inte är beroende av vad jag gör.

  2. När jag ser dina bilder på era akvarium börjar jag sakna det stora som vi hade. Men bara lite. Angående tidsinställda inlägg, jag tidsinställer inte mina vardagsinlägg utan det är mina “temainlägg”. Inlägg med övningar, pilatestexter och så vidare. Sådant som kan skrivas när som helst och inte är beroende av vad jag gör.

  3. Hemma hos oss har vi två akvarium. Ett ”riktigt” vackert i vardagsrummet. Det andra är ett litet som finns på övervåningen. Kärleken har haft akvarium sedan Jan var i 10 års åldern, nu är han 62

  4. Hemma hos oss har vi två akvarium. Ett ”riktigt” vackert i vardagsrummet. Det andra är ett litet som finns på övervåningen. Kärleken har haft akvarium sedan Jan var i 10 års åldern, nu är han 62

  5. Så fina, vi har precis fått iordning på vattnet i vårtc, det är mer jobb än man tror att hålla inordning och säkra att nivåerna är rätt ju. Mycket mindre jobb än hind, vi saknar vår lilla vovve, men fiskar var ett bra alternativ. Jag har några återkommande saker men det är få, är mer spontan men bra att sätta upp planering

  6. Så fina, vi har precis fått iordning på vattnet i vårtc, det är mer jobb än man tror att hålla inordning och säkra att nivåerna är rätt ju. Mycket mindre jobb än hind, vi saknar vår lilla vovve, men fiskar var ett bra alternativ. Jag har några återkommande saker men det är få, är mer spontan men bra att sätta upp planering

  7. Wao vilka fin akvarium ni har. Är det inte svårt att hålla dem rena? Vi hade ett på min senaste förskola jag jobbade på med fyra fiskar som barnen tog så väl hand om.

  8. Wao vilka fin akvarium ni har. Är det inte svårt att hålla dem rena? Vi hade ett på min senaste förskola jag jobbade på med fyra fiskar som barnen tog så väl hand om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.