Godmorgon ni fina

Godmorgon fina läsare. Hoppas din natt har varit okej. De har tyvärr inte min varit och jag sitter här som ett koli känns de som.

Idag fortsätter min fina blogg utmaning och jag är så glad för dom Än Så länge 2 som har hoppat på den. Hoppas på något mer utan veckans gång.

Sitter på spårvagnen nu på g mot min APL isf.

Dagens ord: Veckert.

Vackert kan vara så himla mycket och de är alltid olika. För mig tycker jag naturen och solen är vacker. Ja och allt annat.

Men de som intar allt de där är mitt akvarium. Jag har försökt att göra de så vackert som jag bara kan med dom sakerna jag har nu.

Som ni ser har jag en massa natur och liv. Detta är vackert att titta på och koppla av

Hur är de med er?
Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer

Pärla
,
Tråkigt med en så dålig natt! Akvariumet är verkligen vackert! Jag mår bra, ska nog mest baka idag, hehe.
Jessica
,
Håller med dig akvarium. Är verkligen lugnande och mysiga på något sätt
Inne hos Ina
,
Jobbigt med dåliga nätter. Jag fick en natt i min egen säng så jag sov bra. Dagen har bjudit på hemmagix då jag har påsklov.
Emschen
,
Jag har sovit som en stock, helt underbart när det väl händer.Akvarium är rogivande att titta på.
Madde
,
Akvarium ör verkligen så vackra och rofyllda. Idag har jag jobbat och slutar inte förrän halv tio i morgon, Ett dygn hör, men nu har alla lagt sig och jag får lite egentid
Hannas krypin
,
Jag vill gärna hänga på din utmaning men jag har inte haft tiden än. Men tänker att jag kan hänga på i efterhand om det är okej? Tycker din utmaning är bra. Jobbigt att du inte fått sova i natt och därför känner dig väldigt trött. jag hoppas att du får sova bättre i natt.
Marie
,
Akarium är så fint, det hade vi i föra lgh men vi kände att vi ej hann med det. Men det är rogivande och vackert att ha
Moa Larsson
,
Kan verkligen tänka mig att det är mysigt att fixa och dona och fundera över hur det ska se ut i akvariumet. Har en föredetta svärfar som älskade fiskar och alltid köpte nya grejer till sina.
Luna
,
Så fin marmorskalar!
Lexochlogan
,
Vackert går att beskriva på många sätt, och är så individuellt. Kul att du hänger på utmaningen, jag borde verkligen göra det med