Mother And Wife
Bloggen,  Familjeliv,  Hälsa och träning,  Livsstil,  Vardag

Helgens sista dag

Idag är det söndag och jag har sovit för länge. Asså mina kropp är jo helt konstig.

Jag sover till 8-9 då har jag as ont i ryggen och huvudvärk. Jag sover till 6-7 då är jag så jävla trött att det tar mig en stund innan hjärnan är med och jag funkar. Sen på efter middag från jag huvudvärk och på kvällen kan jag sitta upp och somna.

Jag sover till 7-8 och jag har ont i ryggen huvudvärk ja samma sak som 8-9.

Tror min kropp mår bäst av 6-7 tiden. Vilket jag får gilla läget på. Men allt detta började efter min Gastric Bypass operation haha.

Vad jag menar med naturen är skogen.
Hur ofta är du där? Vad betyder naturen för dig?

För mig symboliserar naturen lugnet.
Jag försöker gå där 1-2 gånger i veckan då även Simba kan springa av sig där.
Men fram för allt så vill jag gå där för att jag älskar att bara lunka där.

Ett bra ställe att träna Simba på med då man slipper folks blickar och fördomar.
Så för mig är det redan himla riket att gå där med han.

8 Comments

 • Madde

  Mår också dåligt av att sova för länge. Har så ont. Älskar att vara ute i naturen, och precis som du säger. Så lugnt och avslappnande. Vill komma ut oftare än vad jag gör.

 • Diana Saelöen

  Så länge man ändå får lite sammanhängande sömn får man väl vara nöjd…jag får också ont i ryggen om jag ligger för länge så det är alltid tidiga mornar här. Tyvärr har jag inte någon direkt skog i min närhet annars älskar jag verkligen att gå i skogen.

 • Silverblomma

  Jag är ofta i skogen är jätteavkopplande att ströva omkring där tycker jag..är ju toppen att ha en hund med sig som sällskap i skogen också..

 • corkystyle

  Jag försöker ta en promenad varje dag men nu har det blivit svårare att gå ut själv. Själv älskar jag och gå i skogen men nu har det blivit för blött för att gå i skogen här.

 • Lexochlogan

  Ja det där med rätt antal timmar sömn är lättare sagt än gjort. Jag tycker jag jämt sover för lite och allt för ofta vaknat med huvudvärk, och en hel natts sömn blir det dessvärre aldrig. Naturen är vi i en del, men änd för lite tycker jag

Kommentera

%d bloggare gillar detta: