Hur planera jag min vecka?
Bloggen,  Familjeliv,  Hälsa och träning,  Jobbet,  Livsstil,  Mående,  Vardag

Hur planera jag min vecka?

God eftermiddag underbara läsare!

Idag är de måndag och då kommer den fina veckor planeringen som man ska göra.
Kan säga att de är rörigt att göra de då de är så sjukt mycket jag vill planera in men jag kan inte då jag är hemma.

Min huvudvärk är kvar men just nu är febern lägre. Men näs täppan är kvar och jag har ont i kroppen.
Inväntar svar på provet. Men  känner i kroppen att jag inte är helt 100. Jag kan inte beskriva de.

Planering och marknadsföring.

Detta är 2 områden som jag gräver i just nu.
Jag vill marknadsföra min blogg så att jag kan nå ut till flera personer.
Jag måste hålla på med planering i min vardag inte bara för bloggen utan för vardagslivet och skolan med.

Nu är det inte bara min skola som jag måste planera till utan även för Walerias skola. Hon börjar jo skolan här i Augusti och de är mycket kvar för mig att införskaffa till henne. Så de är väska och lite sånt som vi måste skaffa.

Sen ska man jo planera på ett annat sätt. Jag ska hämta och lämna dom med mera. Elvira byter dagis och hamnat 4 minuter från syrran.

För mig är planering jätte viktigt. Om jag inte kan planera min vardag blir de ångest och panik för mig. Så jag har planeringen för att kunna underlätta mina psykiska hinder i min vardag.

Hur planera jag min vecka?

Hur planerar jag min blogg?

Ja det är en bra fråga och en fråga jag får ofta.

Jag planerar min blogg genom att jag gör veckor planering. Som idag skulle jag göra en “Vecka 31” planerings inlägg.
Men märkte redan igår och återigen i morse att jag inte mår helt 100. Detta gör att min vecka sen enkel  ut. Jag kommer vara hemma och idag blir de morotsbiff och grönsaker för mig medans barnen och gubben äter fiskpinnar. En enkel planering. Men hade jag jobbat denna veckan så skulle min planering handlat om vilka tider jag jobbar och vad jag hade gjort sen.

Min planering i bloggen gör att jag tydligt kan se vad jag ska göra och även hur jag ska göra de.
Många verkar tro att de är enkelt för mig med mina inlägg. Men sanningen är att 1 inlägg tar faktiskt flera timmar för mig att göra. Men få personer inser de.

Madelen

Tack för att du tittade in. Glöm inte lämna en kommentar. Kolla gärna runt och se om de finns andra inlägg som du kanske gillar.

6 kommentarer

 • Diana Saelöen

  Jag brukar alltid säga att jag är rörig och oplanerad, hatar listor och så. Men när man gör personlighetstester så är jag organiserad och ordningsam och jag blir så förvånad. Men de som känner mig håller med, det är bara det att jag har det i huvudet och en alldeles egen ordning. Numera har jag dock perfekt ordning på kontoret men inte för min skull utan för administratörerna som ska hitta därinne.

  Skulle vara spännande att se på vilket sätt du tänker marknadsföra din blogg. 😀
  Hur får det med lilla stora vovven?

 • Paulina

  Så bra att sätta sig ner och planera när det är mycket på gång. Minns hur kul jag tyckte det var att köpa saker till nya skolterminen 😄

 • Marie Karlsson

  Testat och har inte kommit in annan än på din nouwblogg. Jag testade nu i annan webbläsare och då går det. Hoppas att du får till allt med det du behöver och spännande med skolstart, samma för min hon börjar 1:an nu snart, stora tjejor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *