Långa dag och vlogg

Långa dag och vlogg

Långa dag och vlogg

Idag började de med att lämna barnen. Dom cyklade till skola och dagis.
Sen drog jag hem för att ha lektion. Innan dess så rastade jag Simba.

Långa dag och vlogg

När lektionen väl började så var de ganska okej. Men jag vet i hela friden vad jag har lärt mig. Tyckte vissa saker vara svåra.

Sen började smsen trilla in här. Jag fick förfrågning om jag ville jobba i helgen vilket jag vill. Jobbar kväll så de är inte bara OB utan även helgbetalt.

Min första vlogg är uppe

Idag tog jag en skönt och behövlig promenad i skogen. Tänkte se om jag kan gå den imorgon med efter jag har gjort min inlämningsuppgift och lite annat. Vill se var den ena vägen gå hän. Är verkligen nyfiken på den. Ville inte gå den idag då jag vill bekanta mig med skogen först.

https://youtu.be/abOf8uTyvMc

Jag fick min video fixad och redigerad. Så nu är den klar. Ska göra en imorgon med och lägga upp den på kvällen. Tänkte testa göra den med kameran och se om de är någon större skillnad. I videon så kan man se hur stor Simba har blivit och hur de går med hans träning.

Långa dag och vlogg

Känns grymt att jag har fixat min första vlogg. Så snälla prenumerera på mig där och gilla min video. Jag har satt som mål 5 st av varje. Så Hoppas att kunna uppnå de. Och den är de jo så med att om man har folk som följer en samt gillar ens videos så blir man inspirerad till att fortsätta med det.

Det är en psykiatri sak man får lära sig haha. Jag ska jobba i helgen så jag kommer ha dagarna med barnen och skolarbetet vilket jag tänkte jag skulle få klart imorgon eller iaf större del av den.

Sen är tanken att jag ska göra en sminknings video med så vi får väl se kanske kan komma på något mer roligt att göra. Men som de känns nu så blir de helt klart skogen imorgon.

Jag ÄLSKAR skogen och trivs bäst i skogen. Hatar stan om jag ska vara ärlig. Jag de många fördelar men så många mer nackdelar. Jag kan inte ens tänka på hur mitt liv hade varit om jag hade aldrig kunnat smita undan.

Långa dag och vlogg
Ingen bra bild men han hade de jätte roligt.

Följ mig på mina kanaler

Instagram: Motherawife
Facebook: Motherawife
Youtube: Madelen Motherandwife

0 tankar på “Långa dag och vlogg

 1. Kul med en vlogg..ska spana in den senre..lät som en fullspäckad dag, blir en hel del att göra med jobb och barn och plugg på samma gång..lätt att det blir svårt att koncentrera sig då..

 2. Vad skönt att barnen kan cykla till förskolan och skolan på morgonen… Vad pluggar du till? Förstår att du tackade ja till helg jobbet.. Shit 5 st på en dag det skulle göra mig väldigt stressad

 3. Ibland är det lite svårt med studier, men tror du klarar det!! Vad roligt att du får extrabetalt när du jobbar helgkvällar =)

 4. Asså de behöver inte vara på en dag. De är ett mål och imorgon kommer vara samma mål.
  5 tummen upp och 5 prenumeranter på youtube. De är inte mycket eller?

 5. Har inte kommit så långt att jag börjat med vlogg än. Kämpar med att vara aktiv på instagram, men lyckas inte så bra. Visst bor du rätt nära mig? Tänker landshövdingshusen, och dom finns ju inte överallt.

 6. kul med vlogg men inget jag testat . Vad är det du pluggar? kul att du ska jobba helg och kväll drar ju alltid in bäst pengar.
  Ha en fin kväll

 7. Så gulliga dina barn är på sina cyklar Spännande att du har börjat med Vlogg. Lite kul att höra rösten när man bara läst text tidigare. Jag älskar också skogen sååå mycket

 8. Jag har också varit i skogen en runda idag. Härligt.
  Jag har också gjort en video idag, ingen vlogg bara en video. Tycker det är kul att göra videos men jagade inte så bra på det. Haha

 9. Så skönt att få jobba lite. Jag gillar också att vara i skogen, men även på landet dock hatar jag inte stan utan trivs att vara där med, allt har sin charm.

 10. Vad kul att du har också börjat med youtube, ska kolla in din video. Ja naturen är verkligen så härlig man mår så bra av den

 11. Trivs också bäst i skogen. De är ett helande ställe verkligen så skogen får mig alltid att må bra – alltid! De ger verkligen ett lugn

 12. Va kul att se dej i v logg du verkar va en härlig person skulle med vilja våga släppa chloey min hund sådär i skogen men jag vågar inte det än . Det måste någon kunnig hjälpa mig med för nu är ddt annat träningsprogram först med henne.

 13. Grattis till den allra första vloggen! Starkt jobbat. Du verkar ha många saker på g med studier, företag och barn – men såg väldigt glad och nöjd ut i vloggavsnittet. Säkert ett tecken på att du hamnat rätt. <3 Lycka till med allt det nya!

 14. Skogen kan vara fantastiskt avkopplande. Bor själv väldigt nära skog, sjön och den fria naturen. Hade kunnat tänka mig att bo i storstan men inte så länge barnen bor hemma.

 15. Kul med vlogg, när man väl börjat tror jag det är lätt men det första gången och uppstarten som är
  Seg kan jag tänka, fortfarande inte fått tid att göra någon egen även om jag vill. Mysigt att cykla till skola för barnen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: