Lördag och fryser

Hej underbara ni!

Idag har jag varit ute på en lång promenad med Simba :) Det blev bara 5 km idag haha. Men skönt som bara den var det.

Men promenaden var skönt för både mig och Simba. Väl i hundrastgården så lekter Simba med en Tjeckisk schäfer och sen en Rottweiler valp.

Varit ute i 2,5 timme och Simba är helt slut. Det märker man på han. Han sover inte men han är mentalt slut haha. Skönt för han.

Jag är med i en kalender.

Idag är jag med i Madeleines´s kalender. Vilket glädjer mig. Det är roligt när man blir uppmärksammad och att vara med i Madeleine´s blogg värmer mig då hon är en bloggare som jag följer och ser upp till. Hon har även hjälpt mig med min blogg.

Jag är även med i Madeleine´s December utmaning. Då jag inte har svarat på 3 dagar så kommer jag göra det nu.

  • Vad måste du ha på julbordet? För mig är måste Lax den kall rökta så klart, Rödbets salladen, Brun kol och röd kol. Sen är de korv och köttbullar så klart.
  • Kalle Ankas jul är viktig för många, tittar du? Jag kommer så klart kolla på det i år. Det är något jag vill att barnen ska få uppleva. Får passa på så länge det är Kalle Ankas Jul. Innan det är en massa människor som klagar på varje klipp som visas.
  • Jag trodde inte det var sant… När jag var liten trodde jag inte på jultomten och det fick jag bevisat. Min syster var tomte ett år och jag drog ner/lyfte på masken ha ha.
  • MEN någon som jag har upplevt och jag vet inte vad jag ska tro. Jag såg någon som såg ut som den där "sago tomten" utan för mitt fönster. Jag blev rädd skrek mamma och pappa kollade men såg inga steg i snön utan för fönstret som var en bra bit ovanför marken. Kunde det har varit tomten?
Imorgon är det Saint Nicolas

Imorgon är det den 6 December. Då är det Saint Nicolas och han kommer i natt med något till barnen. Men vi får väl se haha. Nu är det jo vi som lägger något i vinterstövlarna men det vet jo inte barnen haha.

Hoppas ni får en fin kväll

Själv kommer jag spela på datorn med gubben min och bara vara. Jag är skit trött.

Vad ska du göra ikväll?

Gillar

Kommentarer

Så roligt att du ville vara med i julkalendern tycker jag 😃. Jättekul när folk deltar, sedan så glad jag blir över ditt sätt att skriva här. Så skönt med sådan lång promenad, jag kan ju inte gå efter olyckan. Men är så tacksam över att min granne går med Skilla åt mig just nu 😊.

www.saramadeleine.se
Mirre - Sweetwords,

Ohh skönt att komma ut på så lång promenad, saknar hundpromenader =D

sweetwordsbymirre.com
Michelle,
Va roligt att du är med i hennes kalender och härligt med en lång promenad det gick jag o vovven med idag
michellefrandell.blogg.se
Anna,

Jag var lite skeptiskt, men trodde på tomten som liten. Tills den julen då jag skulle ge tomten en kram och fick syn på min morbrors hästsvans. Julskinka, köttbullar och julmust är det viktigaste på julbordet för mig.

annaskarblom.se
Diana Saelöen,
Jag blir glad av att läsa att du tar riktiga långpromenader med Simba och att han får leka i rastgården, jag ser alltför många hundar som bor i lägenheter och som i princip bara kommer ut på korta kisserundor....för de allra flesta hundar är detta in nog...de behöver rastas och tränas.... Jag gillar också orsakullan....hon har en fin blogg.
nouw.com/fibrolivet
Madde,
Tycker det är kul med den kalendern Madeleine har. Var inne och läste ditt inlägg. Skönt att komma ut även om det är kallt tycker jag,
gravatar.com/halsoresan2020
Fnulan,
Vilken härlig lördag du fick❤ mysigt sällskap på promenaden ❤
www.fnulan.se
Silverblomma,
Roligt med Maddes kalender, alltid kul att bli uppmärksammad, en bra ide.. Härligt med långpromenader också och bra att ha en hund som sällskap
storyofmylife283.wordpress.com
detkaosvikallarvardag,

Rödbetssalladen är ett måste för mig med! Härligt med en långpromenad med hunden

detkaosvikallarvardag.wordpress.com
Sanna,
Så mysigt med Maddes julkalender! Borde också ta tag i att vara med! Tycker det är så märkligt med folk som klagar på kalle – Det är ju tradition
nouw.com/sannaevelyne