Måndag en ny vecka

Måndag en ny vecka

Helgen har gått snabbt och nu är jag helt slut.
Jag jobbade lördag 16-21:30, söndag 16-22 och idag ska jag jobba 16-21:30.

Måndag en ny vecka

Jag tänkte jag skulle jag gjort Etiken klar men de verkar inte som det idag nej. Jag pluggar till 12 sen ska jag äta och plocka här hemma innan jag går till jobbet.
Men nu snart ska jag ta fram kläder till barnen och göra macka till dom.

Planera denna veckan.

Måndag: Lektion 08:30-12:00 jobb 16-21:30.
Tisdag: Lektion 08:30-12 sen göra klart inlämningsuppgiften.
Onsdag: Egen studie och städa här hemma samt jobba med företaget.
Torsdag: Psykiatri lektion och sen kolla över så jag kan börja med nästa inlämnings uppgift.
Fredag: Egen studie och jobba med företaget.

Tanken är att Onsdagar och Fredagar ska vara Vlogg dagar. Kanske om jag kan även på in måndagarna. Så får vi se om jag kan få till det annars är de onsdagar och fredag som jag gör vloggen men jag kan inte lova att dom är upp på samma dag.

Hur går det med allt?

Som en del av er vet så har jag börjat träna på gym. Jag har dock inte kunnat träna förra veckan då jag inte kände mig helt 100% i kroppen. Inte så att jag hade några förkylnings symtom eller så med än på måndagen. Utan jag har bara känt mig helt off.
Så träningen har inte blivit av förra veckan men hoppas på denna veckan.

Träning med Simba!
Jag har jo en Alaskan Husky mix och alla säger att det är hög energi hundar.
Ärligt så har jag inte märkt det på han. Så klart blir han rastlös som i lördags och igår när de var så dåligt väder att jag inte hade möjlighet att rasta han med bollkastning då de knappt gick att vara på ängen.

Men ut över de så märker jag inget. Jag har jo haft några valpar/unghundar samt hundar med HÖG energi och detta är LÅNGT ifrån det.
Ja Simba gör glädje "skjut" när han kommer lös och han gillar att bara strosa med mig i skogen. Men han är jo inte så att om han inte för de blir han en mardröm.

Som valp/unghund så krävs det en del planerande när vi ska lämna han ensam. Tex ta undan ALLA skor, Inte ha papper/kartong framme. Med andra ord vill jag inte städa eller att han förstör något så får jag städa undan. Men så är de att en hund i 6 månaders ålder. Han är en tonåring, massa testosteron i kroppen som flödar och att jag "försvinner" gör jo de värre haha. Men han är inte värre än någon av mina andra hundar har varit.

Måndag en ny vecka

Vad ska ni göra detta veckan?
Har ni några planer eller ni tar veckan som den kommer?

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
,

Låter som du har ett fullt schema, massa roligt på agendan ju, intensivt men händelserik. Här är en hel del på agendan med, mycket planer men det är ju kul.

Amanda
,
Det låter som en bra start på veckan och du har mycket för dig. Hoppas det går bra med studierna och jobb
Emschen
,
Wow det var en full vecka! Glöm inte få in lite vila också så du orkar med. Själv är jag helt matt av denna veckan innan den ens hann börja. Denna veckan har jag både sjukhusbesök och crosskola, jag brukar inte ta crosskolan men denna veckan har mannen beredskap och då får mamman kavla upp ärmarna och ta crosskolan. Utöver det så har ju store sonen precis börjat med skytte så det var vi igår. Jag ska få in min egna träning vilket är simning. Så ja jag är matt redan innan veckan har börjat.
Paulina
,
Psykiatri tyckte jag inte var kul att läsa. Lycka till med pluggandet och jobbet
Mirre
,
Ohh härligt att komma igång med träning, det har jag med faktiskt, det är skönt
corkystyle
,
Har inget speciellt planerat än att åka och storhandla på Ica maxi på onsdag. Annars ska jag jobba hemifrån hela veckan.
?Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finpo
,
Tänker att det är upp till var och en. Jag har planer på att låta min hund få valpar dock, men det är ett tag kvar för det . Så för min del hade jag inte velat kastrera henne. Men om jag inte tänkt valpar hade det varit en annan sak. Jag har liksom tänkt gå uppfödarkurser också.
Hannas krypin
,
Vad sugen jag blir på att plugga fast jag precis tagit studieuppehåll från min utbildning...Det låter som att du har bra koll på det du behöver göra i skolan. Hehe, det är bäst att du plockar undan allt tuggvänligt så du inte får en otrevlig överraskning när du kommer hem....
Michelle
,
Hm funderar oxå att göra detta på min så hon slipper Blöda och kan bli lugnare. Men inte än ialf få se lite . Tankar är i huvet att hon ska få valpar en vacker dag så därför lite osäkert ännu men fördel är ju att de blir mer lugnare.
Paulina
,
Jobb och träning här. Skönt att du inte går i skolan så långa dagar så hinner du med lite annat.