Medans andra njuter av solen

God eftermiddag underbara läsare!

Onsdag idag och här sitter jag i mitt nystädade stora rum. Efter att ha ätit lite lunch som blev risgrynsgröt så sitter jag här och hämtar andan. Magen gillade inte maten om man säger så.

Jag ska hämta andan innan jag går in på att ta hallen och ta de sista här i stora rummet.

Har ni några mattor i ert stora rum?

Äntligen får jag

Fick tag på lönekontoret i Sjöbo där jag kommer ifrån och nu ÄNTLIGEN får jag ut anställnings intyg på att jag har jobbat för LSS som vikarie.
Då detta är något som jag kan använda sen.

Idag blev jag erbjuden att timvikariat men jag känner att jag och gubben får sätta oss och snacka igenom de. Då de rör Covid-19 och jag har en familj också. Men jag får se. Först vill dom ha mig som sommarvikarie men de har jag hos Hemtjänsten så de gick inte och då sa hon direkt till mig att hon ville ha mig som timvikarie. De känns jo bra. Men jag måste ta och snacka med gubben om de.

Då detta är inget som jag kan besluta om själv. Även om jag vill säga ja så behöver jag tänka på familjen med. Vad gubben känner.

Nej nu ska jag fortsätta i min hall.

Barnen hjälper till och då går allt så mycket fortare. Men jag har hallen kvar och toaletten samt vårt sovrum. Sen när gubben kommer hem ska vi bära upp på vinden. Men skönt att få de gjort. Så kan man njuta av familj tiden under påsk

Gillar

Kommentarer

amaandamalm
,
Tråkigt att städa då solen står hökt på himlen kul att du fått klart det ni så du kan vara vikarie
Madde
,
Hemtjänst känns ju väldigt osäkert i dessa tider. Ni har ju inget skydd alls vad jag har förstått. Det hade nog jag också avstått. Sjukhus känns tryggare då
Madde
,
Hemtjänst känns ju väldigt osäkert i dessa tider. Ni har ju inget skydd alls vad jag har förstått. Det hade nog jag också avstått. Sjukhus känns tryggare då
Anna Therese
,
Jag är också kluven.. Jag vill jobba (också timvikarie) men samtidigt inte riskera att dra hem smittan. Så då får man ju välja mellan större chans att ha hälsan i behåll, eller mer pengar. Trist! Himla soppa vi hamnat i, inte bara själva sjukdomen men hur det påverkar nästan alla ekonomiskt. Hoppas ni kommer fram till en bra lösning.
Anna Therese
,
Jag är också kluven.. Jag vill jobba (också timvikarie) men samtidigt inte riskera att dra hem smittan. Så då får man ju välja mellan större chans att ha hälsan i behåll, eller mer pengar. Trist! Himla soppa vi hamnat i, inte bara själva sjukdomen men hur det påverkar nästan alla ekonomiskt. Hoppas ni kommer fram till en bra lösning.
charlottelinden.se
,
Ja, denna pågående situation gör verkligen att man måste tänka ett steg längre när det gäller allt. Jag ska också börja söka jobb snart när jag tagit min examen och då min sambo är i en riskgrupp håller jag tummarna för att Corona lagt sig lite vid den tiden. Annars hamnar jag i samma situation som du där jag inte bara kan tacka ja till ett jobb hur som helst!
Sanna
,
Så skönt med nystädat! Det skulle jag också behöva ta tag i! Kan tänka mig att det är svårt i dessa tider men ändå kul att de vill ha dig
Fröken Rödlök
,
Vad kul med jobbet men förstår att du behöver prata med mannen när läget är som det är. Vi har inga mattor förutom i badrummet och en dörrmatta.
Elin
,
Tycker inte om att städa men det är så otroligt skönt när det är gjort. Roligt att dom behöver dig men jag förstår att det är komplicerat nu när det är som det är tyvärr med den här himla sjukdomen…..
MoaFidelie
,
Jag är också i städtagen såhär innan påsk men kommer nog behöva dra en vända under ledigheten också. Men så är det väl när man har små barn. Det är städat i några sekunder och sen återgår det som vanligt till kaos igen. Men det finns någon charm med det ändå! Vad fint av dig att inkludera familjen i valet om vikariatet. Hoppas ni kommer fram till något klokt .