När orken lämnar en

När orken lämnar en

Jag är inte mer än bara en människa. Men även jag brister på många sätt vilket jag är medveten om.

Men när folk ser ens brister och sen drar nytt av dom för att man själv inte alltid vet vad ens brister är. Då är det inte mitt fel. Utan motsatta persons fel.

Efter alla dom nitar jag har gått på borde jag har läst mig. Men det var den näst sista personen jag hjälpte som jag hade hjälpt länge. Som brände mig hårdast.

Jag har fått höra att mina blogg är positiv och upplyftande. Men är det verkligen så?

Jag har bloggat i många år och det är inte fören nu våren 2020 som jag kom till insikt hur mycket min snällhet mot andra har skadat mig själv.

Men Jag har lärt mig den hårda vägen tyvärr. Sen har jag inte alltid visat det utåt då jag inte orkar. Jag vill inte att ni läsare ska uppfatta mig dom gnällig och negativ. Men jag kan inte bara sitter här och låsas vara glad.

Jag kan inte bara vara tyst för det hjälper inte. Viste ni att när man faller eller blir orkeslös så som jag är nu. Då är tystnaden det värsta som finns för psyket. Det som är bäst är att bara få skrika rakt ut. Eller bara att skriva av sig om vad det är som tynger en. Men i denna värld går inte det.

0 tankar på “När orken lämnar en

 1. Det är ju lätt så att är man är snäll blir man utnyttjad och sårad mot slutet. Det är väl för att man aldrig är riktigt snäll mot sig själv kanske. Tycker det är bra att du kommit till den insikten.

 2. När man har kommit till den insikten som du är nu, det är då man märker hur man som drar nytta av ens snällhet. Jag vet att det är en lång väg kvar, jag är säker på att du kommer att klara det

 3. Tråkigt när det blir så här… det är bra att vara snäll men man ska inte låta sig tryckas ner. Då måste man på ett eller annat sätt stå upp för sig själv. Ingen har rätt att utnyttja någon annan. Extra tråkigt att det är någon du hjälpt.

 4. Tyvärr så känner jag igen det, har varit för snäll själv och det är inte alls bra för en. Jag tror du kommer fixa det men i början är det tufft men jag tror på dig 😊

 5. Det är klart att man får både skrika och skriva när det är något man behöver få ur sig. Det är så befriande att få lov att göra det ibland.

 6. Tror att vi alla råkat ut för samma sak. Ingen av oss är förskonade. Just nu så tar jag bort människor där jag bara ger och inte får något tillbaka. Flera förväntar sig att jag bara ska fixa det.

 7. Usch det är så hemskt när andra människor utnyttjar en bara för att man är snäll! De tar all ens energi och man får ingenting tillbaka!

 8. Är bra när man kommer på att folk dragit nytta av ens snällhet, så att man kan göra förändringar för att förhindra att det händer framöver, bättre än att vara ovetandes, och ger massor av möjligheter att förbättra sin egen hälsa och tänka mer på sig själv

 9. Åh! Hoppas du kommer ut i andra sidan och inser att det är den personens förlust. Det är inte du som gjort fel. Det är den personens fel. Kramar till dig i massor.

 10. Vad jobbigt att bli sårad och sviken av någon i sin närhet som man känner man gjort allt för. Stor Kram till dig. Jag hoppas att ni kan reda ut det och se vad det var som gick fel.

 11. Usch vad tråkigt! Du verkar ha det extra tufft nu. Ett tips kan kanske ändå vara att skriva av dig om saken, även om du inte publicerar det här. Hoppas att ni löser det som hänt!

 12. Usch på sånna människor som uttnuttjar har oxå råkat på sånna människor dem har själva större problem än du har glöm inte ATT du är du o bra för den du är . Stor kram 💕

 13. Man ska tänka på sig själv i första hand. Det har jag fått bevisat många gånger både IRL & på nätet.

  Nej. Tystnad hjälper inte. Hålla in saker för sig själv hjälper heller inte ♥️. Det som hjälper är att prata med någon eller skriva av sig det. Därför att kunna släppa ur det ur hjärnan. Hjärnan klarar inte hur mycket som helst ♥️.

  Skriv av dig i ett block då.

  Kram vännen 🤗♥️

 14. Så tråkigt att du har folk runt omkring dig som drar nytta av dig, såna människor sopar man under mattan! Jag håller med dig om att tystnaden är värst -då man egentligen bara vill skrika ut❤️

Kommentera

%d bloggare gillar detta: