Nytt åt och nya mål

Nytt åt och nya mål

Nytt åt och nya mål.
Japp, då har det nya året anlänt men tyvärr har inte folk blivit smartare haha

För mig har jag en massa planerat för både mitt privata liv och för mitt företag.
Här inom några dagar kommer jag lansera årets första sponsrade inlägg

Dagens planering.

Idag ska jag skära i sönder en madrass som vi inte använder mer. Jag ska fixa lite här i stora rummet och jag ska kasta hans FD dyna till hans korg.
Här börjar jag det nya året med att röja inte att vila haha. Igår la vi oss 1 på natten och jag vaknade med panik att vi har sovit för länge

Vi vaknade halv 9. Då har man sovit för länge ja
När man är van vid att Elvira kommer halv 5 på morgon och säger god morgon. Men kan säga att när hon vaknade då halv i 9.
Då var hon så nöjd. Vi har alla sovit i en 160 säng, men det har varit mysigt kan jag jo säga
Nytt åt och nya mål

Har du något nya planer för detta året?
För utom att covid-19 ska försvinna som många önskar.
Är det något annat som du har planerat eller som du önskar?

Kommer du ta vaccinet?

Jag kommer ta det. Ingen tvekan på det. Oavsett biverkningar så kommer jag ta det.
Kan jag förhindra smitta så gör jag det. Även om jag använder mun skydd av tyg så gör jag vad jag kan. Och det är det viktigaste.

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan,

Det låter skönt med sovmorgon, antar att ni alla behövde det!
Jag kommer att ta vaccinet, men är inte i riskgrupp så det kommer säkert att dröja innan det blir dags.

www.popprinsessan.se
Mirre - Sweetwords,
Självklart ska man ta vaccinet, det är ju för en anledning man ska ta det. Tror inte att vaccinet är ”farligare” än vad covid är.
sweetwordsbymirre.com
Jag har inga direkta planer för året, jag brukar aldrig lägga upp planer så där inför nytt år utan låter saker komma som det kommer. Det enda är redan bestämt sedan innan som studier och jobb 😊.
www.saramadeleine.se
Jessi,
Kul att du ha planer & mål för 2021 . Så skönt att ni fick sova till halv 9. Varför göra sönder en madrass. Till vad?? Jag har inga mål för året. Mål tar jag efter hand sen. Å nej. Jag kommer inte ta vaccinet bland dem första. Därför att jag vill veta först vad man får för biverkningar. God Fortsättning❣️
fighterwomen85.se
Silverblomma,
Så bra att du har planer och mål för 2021. Alltid skönt att ha saker att se fram emot. Ja, jag lär ta vaccinet när det väl finns en möjlighet till det. Har en del saker på G i år och lite mål och planer själv, får se hur det fungerar att genomföra dom
www.nouw.com/silverblomma
Malin Moen,
Kommer vänta med vaccineringen då läkarna har rådgivit gravida med att vänta tills vi har ammat klart. De har ännu ingen forskning på hur foster och bebisar reagerar på vaccinet. Så lyssnar på deras råd och vaccinerar mig när jag väl kan!
Nouw.com/moen
DianaSaelöen,
Skönt att röja lite....har pysslat med det jag också. Maken har frågat flera gånger vad jag vill med 2021 men har inte kunnat lämna något bra svar - har inget speciellt i tankarna just nu. Är osäker på att ta vaccinet, enda anledningen är väl kanske att jag inte vill föra hem en ev. smitta till maken som inte kan ta den. Jag har läst för lite om vaccinet, tillverkare och tester för att kunna ta ställning. Men så snart jag gjort det kommer jag att ta ställning och verkar allt ok utan konstigheter som hemliga ingredienser och ansvarsfriskrivning etc. så tar jag det.
nouw.com/fibrolivet
Annica,
Jag kommer inte vaccinera mig. Jag är lite konspirationsteoretiker just nu och tror faktiskt de har ett chip eller liknande - för att lättare ha kontroll på oss i framtiden. Och bland annat Bill Gates har ju redan för flera ÅR sedan lagt ett patent på vaccinationskitet osv som används till just Covid-19. Så nej... Absolut inte.
annica.me
Michelle,
Det är verkligen så härligt med ett nytt och nya möjligheter, god fortsättning
michellefrandell.blogg.se
Lexochlogan,
Ja jag har gjort upp en bucketlist för 2021 med massa mål, som jag hopps jag skall Kunna förverkliga, inte så mycket beroende på Corona eller inte egentligen, nja kanske indirekt. utan de är mer privat och med mitt nystartade företag. Hoppas du kommer nå dina mål 2021
nouw.com/lexochlogan/h-a-p-p-y-n-e-w-y-e-a-