Söndag! Har gjort mycket

God eftermiddag fina läsare!

I morse fick jag meddelande av min handledare om att hon är sjuk och då jag hade fått 1 veckan för längd praktik så kände jag att jag inte vill på kortvarsel planera in en gång med någon jag inte känner.

Så vi båda stanna hemma. Vilket helt ärligt var skönt då jag han umgås med bonus barnet som åkte hem idag. Det andra bonus barnet är kvar tills torsdag så jag kommer hinna umgås med henne.

Idag har vi!

Vi har fixat med cyklarna och även barnens. Så nu har dom stödhjul på sina cyklar. Nu är de bara att öva så får vi se hur de får sen. Tanken är att jag ska cykla och lämna dom på dagis men om Waleria är känner sig säker för att cykla så är de ingen idé. Så blir att öva här på gården och sen cykla i området haha.

Våra fina cyklar Ska försöka!

Jag ska försöka att cykla en runda varje dag. Men först ska jag sänka min sadel och höja mitt styre. Så jag kan komma i form. Jag älskar jo att cykla och nu kan jag ha med mig Elvira på cykeln haha. Vilket jag tycker är jätte skönt.

De är inte fören nu som Waleria vill lära sig cykla så hoppas på att hon kan få bra självförtroende så kan man cykla mycket till sommaren. Jag kan cykla under mitt sommarvikariat och de är skönt. Ja, jag har fått sommarvikariatet som jag sökte. Så ska bli roligt nu när jag ska skriva avtal och gå på lönesamtal för att veta vad jag får i lön med mera.

Det ska bli en skön sommar. Jag har min semester när jag är ledig haha. Men de är skönt.

Ha en fin kväll på er alla. Glöm inte gilla detta inlägget eller kommentera

Gillar

Kommentarer

Pärla
,

Tur i oturen då när du fick vara hemma, alltid mysigt att spendera tid med barnen antar jag. Skönt att få ordning på cyklarna och att hon kan vara med och cykla i sommar.

Emma Engström
,
Vilket fix ni gjort idag, så härligt! Cyklar påminner verkligen om att våren är mer på g än någonsin, men det var så längesen jag cyklade nu faktiskt haha! Ha en fin kväll <3
Emma
,
Härligt med att cykla men får man fråga varför Ni börjar med ”stödhjul ” till barnet !? De är väl bättre att när hen får en cykel att hen lär sig direkt !?
? Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpeda
,
Så roligt att ni tagit fram cyklarna och att du har som plan att cykla mycket. Jag får väl erkänna att det där med cyklandet kanske inte riktigt är något jag själv gör. Jag har en cykel men promenerar heller. Är mest för att jag är rädd för att ramla.
Madde
,

Vad skönt att få iordning på cyklarna. Har sagt sen jag flyttade till stan att jag borde skaffa mig en cykel ¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Kamillas Kamera
,
Cykla det är vår det. Känslan när man äntligen fick plocka fram sin cykel och cykla i springskor det var vår fäör mig som barn
Sanna
,
Vad härligt att ha fixat cyklarna. Jag skulle också behöva fixa min, helst lämna in den på service... hoppas hon kan träna massor nu & lära sig
MoaFidelie
,
Att cykla hör ju verkligen till våren. Åh! Blir avundsjuk och får nog damma av min vita i garaget någon dag. En cykeltur med hunden vore drömmigt!
Hannas krypin
,
Vad härligt att ni har fixat cyklarna så att ni kan vara ute och cykla mer. Jag har tänkt att jag ska cykla mer till jobbet nu när det börjar bli vår.
Paulina
,

Vad skönt att plocka fram cyklarna igen. Så mysigt Kul ifall barnen lär sig också.