Söndag! Har gjort mycket

God eftermiddag fina läsare!

I morse fick jag meddelande av min handledare om att hon är sjuk och då jag hade fått 1 veckan för längd praktik så kände jag att jag inte vill på kortvarsel planera in en gång med någon jag inte känner.

Så vi båda stanna hemma. Vilket helt ärligt var skönt då jag han umgås med bonus barnet som åkte hem idag. Det andra bonus barnet är kvar tills torsdag så jag kommer hinna umgås med henne.

Idag har vi!

Vi har fixat med cyklarna och även barnens. Så nu har dom stödhjul på sina cyklar. Nu är de bara att öva så får vi se hur de får sen. Tanken är att jag ska cykla och lämna dom på dagis men om Waleria är känner sig säker för att cykla så är de ingen idé. Så blir att öva här på gården och sen cykla i området haha.

Våra fina cyklar

Ska försöka!

Jag ska försöka att cykla en runda varje dag. Men först ska jag sänka min sadel och höja mitt styre. Så jag kan komma i form. Jag älskar jo att cykla och nu kan jag ha med mig Elvira på cykeln haha. Vilket jag tycker är jätte skönt.

De är inte fören nu som Waleria vill lära sig cykla så hoppas på att hon kan få bra självförtroende så kan man cykla mycket till sommaren. Jag kan cykla under mitt sommarvikariat och de är skönt. Ja, jag har fått sommarvikariatet som jag sökte. Så ska bli roligt nu när jag ska skriva avtal och gå på lönesamtal för att veta vad jag får i lön med mera.

Det ska bli en skön sommar. Jag har min semester när jag är ledig haha. Men de är skönt.

Ha en fin kväll på er alla. Glöm inte gilla detta inlägget eller kommentera

0 thoughts on “Söndag! Har gjort mycket

 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Åh vad härligt när cyklarna kommer fram. Äger ingen cykel men det är ett riktigt vårtecken.

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Tur i oturen då när du fick vara hemma, alltid mysigt att spendera tid med barnen antar jag. Skönt att få ordning på cyklarna och att hon kan vara med och cykla i sommar.

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Vilket fix ni gjort idag, så härligt! Cyklar påminner verkligen om att våren är mer på g än någonsin, men det var så längesen jag cyklade nu faktiskt haha! Ha en fin kväll <3

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Härligt med att cykla men får man fråga varför Ni börjar med ”stödhjul ” till barnet !? De är väl bättre att när hen får en cykel att hen lär sig direkt !?

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Så roligt att ni tagit fram cyklarna och att du har som plan att cykla mycket. Jag får väl erkänna att det där med cyklandet kanske inte riktigt är något jag själv gör. Jag har en cykel men promenerar heller. Är mest för att jag är rädd för att ramla.

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Vad skönt att få iordning på cyklarna. Har sagt sen jag flyttade till stan att jag borde skaffa mig en cykel ¨¨¨¨¨¨¨¨¨

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Cykla det är vår det. Känslan när man äntligen fick plocka fram sin cykel och cykla i springskor det var vår fäör mig som barn

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Älskade farten när jag försökte cykla, hade ju stödhjul eftersom jag inte har balans, men slutade av kroppsliga besvär. Farten är det enda jag saknar Underlättar att gilla det man gör. Skönt att ni kan börja ta ut cyklarna nu.

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Skönt när man kan börja cykla nu och även med barnen

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Så bra att fixa med cyklarna nu på våren och passa på att få massa frisk luft. Det skall vi försöka göra med, Lex älskar cykla men Logan är lite liten ännu så tänkte börja med springchkeln nästa vecka tror jag.

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Borde också fräscha rull våra cyklar imorgon. Har påsklov nu & sonen vill gärna att hela familjen ska ut & cykla tillsammans.

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Oh det är så mysigt att cykla med barnen!
  Ja kanske inte stresscykling till förskolan innan jobb som det var när barnen var små utan de där cykelrundorna som vi tar ibland.

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Vad skönt att ni har plockat fram cyklarna kan tänka mig att det kommer bli mycket enklare.

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  När cyklar börjar komma fram så är det vår på riktigt

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Vad härligt att ha fixat cyklarna. Jag skulle också behöva fixa min, helst lämna in den på service… hoppas hon kan träna massor nu & lära sig

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Att cykla hör ju verkligen till våren. Åh! Blir avundsjuk och får nog damma av min vita i garaget någon dag. En cykeltur med hunden vore drömmigt!

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Vad härligt att ni har fixat cyklarna så att ni kan vara ute och cykla mer. Jag har tänkt att jag ska cykla mer till jobbet nu när det börjar bli vår.

  Reply
 • november 30, -0001 at 12:00 f m
  Permalink

  Vad skönt att plocka fram cyklarna igen. Så mysigt Kul ifall barnen lär sig också.

  Reply

Kommentera