Tisdag och ny vecka

Tisdag och ny vecka

Tisdag och ny vecka. Som vanligt händer de saker men det suger med.
Igår var jag på jobbet men inte avd. Utan på sjukhuset med grabben som gjorde EGG. Sen var det hem och bara vara.
Idag skulle vi ha åkt till tandläkaren med blev inte så då jag vaknar med en huvudvärk från helvetet.
Imorgon ska jag till min läkare så får vi se om vi kan planera in lite saker. Kanske jobba 25% men jag vet inte. Vill INTE tänka på de nu.
Torsdag ska jag rasta kompisen rund, ha utvecklings samtal Samt hänga med sonen för provtagning. BLÄ det händer mycket.
På fredag hoppas jag få hjälp av en kompis så vi kan åka net till veterinären är vaccinera Indra. Det är dags för 12 veckors vaccinationen.

Tisdag och ny vecka

Hur funkar det för mig med en sådan här vecka?

Som alla kanske redan vet har jag ADHD och Autism. Detta göra att ena diagnos vill tuta och köra medan den andra vill ha lugn och ro.
Idag vaknade jag med en huvudvärk som la nära migrän. Den var ordagrant på gränsen. Jag ville inte ens öppna ögonen. Jag mådde väldig dåligt och ville basis bara ligga och gråta.

Varför vaknade jag men sådan huvudvärk?
Jo, för det var för mycket igår. Intryck, människor, dofter, ljud, ljus med mera.
Sjukhuset är min STORSTA tic trigger. Vilket gör det otroligt jobbigt för mig. Jag ticar ifrån av ljud och rörelser. Jag vet inte om det är ADHD tics eller det är Tics/Tourette's Syndrom. Jag vet inte och det är något som jag kommer be om en utredning för. Då det är jobbigt och orsaker ökad ångest hos mig för folk kollar på mig konstigt.

Bilder här ovan visar en skogsstig som jag ofta går med Indra. Mina promenader i skogen är promenad som jag verkligen behöver. Min tanke med att gå lärjeån den kommer jag behöva skjuta på. Men vad gör man. När man har så mycket annat att göra.

Tror jag tar den promenaden i helgen. Men vi får la se. Det hade varit skönt. Men känns som det är något annat som händer i helgen men jag vet inte vad.

Gillar