Veckans sista dag

Veckans sista dag

Söndag och sista dagen är här. Idag åker loppan hem till sin mamma :( Jätte tråkigt men vad ska man göra.

Veckan har varit helt okej ändå. Onsdagen jobbade jag dag och gick bredvid. Sen på torsdag hade jag lektion där snackade vi om självmord.
Ett väldigt tungt samtal men ett stort behov att prata om de. Då det tystas ner idag.

På kvällen där så hade jag bredvid gång. De var inte många som jag var med hos då vi hade brukare som inte ville ha extra personal. Så de vara bara för mig att vänta på henne som jag gick med.

Hur ser nästa vecka ut?

Denna veckan som kommer har jag 1 Etik lektion och 2 Psykiatri lektioner.
På måndag har jag lektion och sen jobbar kväll och samma på tisdag.

Nu är jag inbokad sedan i fredag och de gillar jag. Då jag kan planera så som mat och aktivering av Simba innan jag drar och jobbar.
Om min mentala ork finns där så kommer jag gå en promenad med en bekant efter min lektion. Men får se hur jag orkar. Lika mycket som jag vill så vet jag inte om jag har den mentala orken som krävs. Speciellt när man går med andra personer och hundar. Då kan de vara krävande fast personen inte är krävande. Utan de är allt runt om.

Jag mår inte alls bra!

Dom sista veckorna har jag varit mentalt slut. Idag vara jag helt nere och hade inte ens orken att tänka på gymmet. Jag tänkte jag skulle försöka gå dit idag. Även om jag bara cyklar så är jag där. När jag är där kanske jag får ork till mer. Jag vet inte. Det jag vet är att jag ska gå ut och kasta boll med Simba innan jag gör något.

Så de är jo "roligt" att min period av depressionen är nu. Sugen as men vad ska jag göra? Jag kan inte mer än gör de som underlättare för mig i min vardag.

Veckans sista dag

Söndag och veckans sista dag.

Vad har du för planer för nästa veckan?
Hur har din vecka varit?

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
,
Vad jobbigt det låter med att ha depression men jag tycker du är duktig ändå som både jobbar och pluggar samtidigt tror inte att jag skulle klara det
Popprinsessan.
,
Usch vad trist att du är inne i en tung period. Här är det fullt upp den kommande veckan, men jag håller tummarna att det iaf blir fint väder - allt känns lite lättare då!
Johanna
,
Hejja dig! Vet hur de är att må dåligt psykist och jobba och plugga samtidigt plus att ha barn ;D men man är starkare än vad man tror ! Va kul att du plugga till usk. Det gör jag med har pluggat en termin , sen fick jag mitt fjärde barn , Så har två kvar nu .
Pärla
,
Urff ja tunga samtalsämnen. Har läst psykologi jag med och det må vara tungt men väldigt intressant tycker jag. Tråkigt att du mår sämre just nu. Hoppas det vänder inom kort ❤️ Jag har sabbat ryggen så inte haft någon kul vecka direkt och det lär väl inte bli roligare dagarna som kommer.
nouwcomyasminegill
,
ufff ja självmord är tufft att prata om men så himla viktigt även om det är tungt. Min vecka har vart kanon bra och får se lite vad som händer kommande vecka men idag firar jag min födelsedag. Du är stark som både pluggar och jobbar tufft att vara i en tung period hoppas det väder snart kram
Bland Kastruller och Vinglas
,
Inget roligt med depression och det kommer väl aldrig lägligt. Kämpa på! Skönt att du har mycket inplanerat så du håller dig sysselsatt. Har inte så mycket inplanerat än mer än att vecksn startar med vattengympa och en tvätt tisdag...sen får vi se Kram Kajsa
Mirre - Sweetwords
,
Duktig du är som kämpar på och hoppas att denna vecka ska gå smidigt för sig trots att du inte känner dig helt på topp
Emschen
,
Kanske inte så konstigt om du hade en jobbig söndag efter en lektion om självmord, det är ett tungt men viktigt ämne. Sen kommer hösten och då är det svårt, tycker jag, när man har depression. Du har säkert koll på det men jag måste tipsa ändå - ät D-vitamin, det tar inte bort depressionen men det ökar orken och lusten lite. Denna veckan blir det som så många andra veckor - aktiviteter för barnen. Idag ska äldste sonen också äntligen få testa skytte så det är kul även om jag är så trött på deras aktiviteter, det tar så mycket tid. Ha en härlig måndag!
Paulina
,
Skönt att inte ha så många lektionen och kunna fokusera på bredvidgång. Det är jobbigt när man känner sig så trött att man inte orkar något.
Sandra Jönsson
,
Vilka spännande kurser du läser! Etik och psykiatri är ämnen jag också är nyfiken på. Så bra att ditt utbildningsprogram tar upp ämnen som självmord, bryter tystnaden om dem. Vad är det för utbildning du läser nu igen?